Ι.Ν. Αγίου Μηνά Θεσσαλονίκης: Νεαροί ταμπουρώθηκαν στο καμπαναριό μετά από καταδίωξη από τις αρχές – Καταλυτική η συνδρομή του ιερέα για την παράδοσή τους

Ένα απίστευτο περιστατικό ήταν σε εξέλιξη από το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά όταν κουκουλοφόροι εγκλωβίστηκαν σε ταράτσες . Οι δράστες έκαναν τεράστια άλματα από ταράτσα σε ταράτσα, ενώ εικάζεται πως εγκλωβίστηκαν μετά από φωτιά σε κατάστημα που ξέσπασε στις 2 30 τη νύχτα. Οι ίδιοι πάντως αρνήθηκαν οτι είχαν σχέση στις αρχές. .

Οι δύο κουκουλοφόροι εγκλωβίστηκαν σε ταράτσες δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα. Τελικά ο ένας συνελήφθη το πρωί οταν στην προσπάθειά του να φύγει έπεσε πάνω σε ένα πυροσβεστικό όχημα και συνελήφθη .

Ο άλλος όμως έμεινε εγκλωβισμένος στο καμπαναριό του Αγίου Μηνά για αρκετή ώρα. Εκεί καταλυτική ήταν η συνδρομή του ιερέα , ο οποίος με τα λόγια του γεμάτα αγάπη κατάφερε να τον πείσει τελικά λίγο μετά τις 7 το πρωί να παραδοθεί στις αρχές.

Ήταν συγκινητική η στιγμή όταν ο νεαρός χάθηκε στην γεμάτη πατρική αγάπη του ιερέα αγκαλιά πριν παραδοθεί στις αρχές.

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή

.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....