Διανομή δεμάτων αγάπης από τον δήμο Λαγκαδά

Συνολικά 350 δωρεάν γεύματα μοίρασαν την ημέρα των Χριστουγέννων σε ευπαθείς ομάδες του δήμου Λαγκαδά εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Λαγκαδά.

Τη διανομή των γευμάτων ανέλαβαν εργαζόμενοι από το «Βοήθεια στο Σπίτι», ώστε κανένας δημότης να μην μείνει χωρίς φαγητό, ανήμερα της Γέννησης του Θεανθρώπου.

«Η κοινωνική μέριμνα και η αλληλεγγύη είναι το πρώτο μέλημα της διοίκησής μας, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, που κάθε άνθρωπος θέλει κάποιον δίπλα του. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στεκόμαστε αρωγοί, ώστε κανένας συνδημότης μας να μην μείνει μόνος», τόνισε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Τόσο ο δήμαρχος Λαγκαδά, όσο και ο πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ Κώστας Μπίκας ευχαρίστησαν το προσωπικό της Υπηρεσίας που με αυταπάρνηση και ανιοδιοτέλεια συνέδραμαν ανήμερα της εορτής των Χριστουγέννων στο κοινωνικό έργο του δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δωρεάν γεύματα ήταν μια ευγενική χορηγία της  ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΑΕ – ΑΜΑΛΘΕΙΑ, που εδρεύει στον Λαγκαδά.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....