Την Τετάρτη ανακοινώσεις – Ανάστατη η εστίαση- Ανοίγουν τα σχολεία -Αντιδρούν οι ομάδες στο 10%

Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα που όπως φαίνεται θα εφαρμοστούν άμεσα από την Πέμπτη το πρωί. Πληροφορίες κάνουν λόγο για περιορισμό της κυκλοφορίας την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (ίσως και απο τις 21:00). Όλα θα γίνουν  γνωστά την Τετάρτη το απόγευμα .

Πάντως οι άνθρωποι της εστίασης είναι ανάσταστοι , όπως είναι λογικό αφού δυσκολεύονται ξανά να λειτουργήσουν μετα όποια μέτρα ανακοινωθούν . Ειδικά αυτές τις μέρες που περιμένουν  να δουλέψουν λίγο παραπάνω.

Το σύστημα υγείας πιέζεται αλλά με την “πιο ελαφριά” μετάλλαξη “Ο”  που ευτυχώς φαίνεται να είναι λιγότερο επικίνδυνη αλλά πιο μεταδοτική.

Με χιλιάδες υγειονομικούς να είναι ακόμη σε αναστολή , που τα βγάζουν πέρα εξαιρετικά δύσκολα , είναι άγνωστο αν θα έχουμε κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής ώστε να ενισχυθεί το “αδύναμο” σύστημα υγείας να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ου μη γένοιτο έκρηξη πανδημίας.

Τέλος τα σχολεία και η λειτουργία τους από τις 10 Ιανουαρίου είναι ένα επίσης μεγάλο θέμα για το οποίο “μουρμουρά” ολόκληρη η ελληνική κοινωνία. Η κυβέρνηση λέει πως δε θα κλείσουν ξανά και άλλες φωνές ζητούνε να ανοίξουν στα μέσα Ιανουαρίου . Σήμερα μάλιστα ακούστηκε να ανοίξουν  αλλά με υποχρεωτικό pcr!

Μην ξεχνάμε και τις αντιδράσεις των ομάδων ποδοσφαίρου που αντιδρούν στο 10% πληρότητας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση οτι θα ισχύει μετα τις 3 Ιανουαρίου.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....