Παρακολουθήστε ΖΩΝΤΑΝΑ τις τοποθετήσεις για το επίμαχο Νομοσχέδιο στη Βουλή

Παρακολουθήστε ΖΩΝΤΑΝΑ από το κανάλι της Βουλής τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων του Έθνους μας σήμερα στο Κοινοβούλιο.

 

 

Κρίσιμη ημέρα η σημερινή για την κυβέρνηση της ΝΔ.Την ημέρα που οι αγρότες  συνεδριάζουν για να λάβουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον των κινητοποιήσεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλά στην Βουλή για το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, όπου φθάνει πλέον η ώρα που θα φανεί εάν απέδωσαν οι προσπάθειες του Μεγάρου Μαξίμου όλο το προηγούμενο διάστημα να περιοριστούν οι διαφοροποιήσεις στους κόλπους της ΝΔ.

Οι γαλάζιοι βουλευτές που δεν θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο εκτιμάται ότι μπορεί να φτάσουν ακόμη και τους 40 έως 45, εκ των οποίων οι 15 με 20 θα το καταψηφίσουν, ενώ οι υπόλοιποι θα επιλέξουν αποχή, την οποία έχει υποδείξει και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης ως διέξοδο λιγότερο επώδυνη πολιτικά για την κυβερνητική πλειοψηφία.

Μεταξύ αυτών που θα καταψηφίσουν είναι και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θα τοποθετηθεί σήμερα στην Βουλή και πέραν της κριτικής στο συγκεκριμένο ζήτημα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και σε ποιο βαθμό θα ανοίξει την βεντάλια των διαφωνιών του με την κυβερνητική πολιτική, οι οποίες μόνο κατά το τελευταίο δίμηνο έχουν εκφραστεί τουλάχιστον σε τρία πεδία (ισότητα στον γάμο, άδεια διαμονής σε μετανάστες εργαζόμενους, ελληνοτουρκικός διάλογος).

Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....