Ένας κόσμος από …ξύλο!

Αυτά που βλέπετε είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι. Με αγάπη, με περίσσιο μεράκι , από έναν νεαρό που αγαπά το ξύλο, που δημιουργεί με αυτό και εντυπωσιάζει. Ο Κωσταντίνος Κουτσιώνης  είναι από τη Νεάπολη Κοζάνης . Εκεί στο ξυλουργείο του πατέρα του και του θείου του γνώρισε τη μυρωδιά του ξύλου, έπιασε για πρώτη φορά τα εργαλεία και αποφάσισε να δημιουργήσει…αριστουργήματα!

 

 

Ο Κωνσταντίνος μετατρέπει το ξύλο σε ότι μοντέλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Πήρε την απόφασή του να ασχοληθεί με τον ξύλινο μοντελισμό. Το ταλέντο του είναι εμφανέστατο.

 

Ξεκίνησε πολύ μικρός να κατασκευάζει ξύλινα μοντέλα όπως λέει.

 

 

 

Είναι μεγάλη ευλογία πάντως να πιάνεις το ξύλο και να δημιουργείς. Ότι κι αν είναι αυτό . Πόσο μάλλον δημιουργίες όπως του Κωνσταντίνου.

 

 

 

Παροτρύνει  όσα παιδιά δεν ασχολούνται να ασχοληθούν! Είναι μοναδικό χόμπι, όχι απαραίτητα με το ξύλο αλλά και με το πλαστικό. Είναι απίστευτα τα οφέλη που αποκομίζεις από αυτό, καθώς όλα γίνονται από εσένα τον ίδιο, είσαι ο δημιουργός και δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εσένα και το μοντέλο, είναι μια σχέση μοναδική, μας λέει.

Σημαντικός παράγοντας είναι η ψυχική ηρεμία όπως λέει.

 

Γνωστό σε όλους το θρυλικό και άκρως εντυπωσιακό Hummer. Όχημα του στρατού το όποιο δεν θα έλειπε από την προσπάθεια για κατασκευή… είναι πλήρως λειτουργικό με πόρτες που ανοίγουν τιμόνι που στριβεί τις ροδές!

 

 

Το αγαπημένο του όχημα (για το πραγματικό φυσικά) και αιτία για παρακίνηση κατασκευής του! Είναι απλά υπέροχο. Με 144 κομμάτια σε κάθε πέλμα η ερπύστρια απογειώνει κυριολεκτικά ολόκληρη την κατασκευή! Και φυσικά είναι περιστρεφόμενες όπως και όλοι οι τροχοί εδαφιαίοι η κινητήριοι! Ο πύργος γυρίζει για επιτήρηση και πάνω του έχει γίνει ολόκληρη η ελληνική παραλλαγή.

 

Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί και βρίσκει τρόπους . Πορεύεται στη ζωή με ήθος και αξιοπρέπεια . Το χόμπυ του αυτό αν ήταν στο εξωτερικό θα ήταν βιοποριστικό . Εδώ απλά κοστολογεί λίγο από τον κόπο του. Από το μυαλό και απο την ψη του εν τέλει.

 

 

facebook

 

youtube

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....