Σε εγκαίνια εκθέσεως ζωγραφικής και σε αγώνα ποδοσφαίρου μνήμης ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Στα Εγκαίνια της Εκθέσεως Ζωγραφικής με τίτλο: «Blooming Tales» της Ζωγράφου κ. Εύης Θεοφανίδου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαρτίου μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» στη Λαμία.

          Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε και καλωσόρισε η κ. Θεοφανίδου και τον ευχαρίστησε για την τιμητική παρουσία του στην Έκθεση.

Η κ. Θεοφανίδου ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο στην Έκθεση η οποία έχει ως θέμα την Άνοιξη, τα λουλούδια, μια ιστορία άνθησης.  Χρώμα, φως, κίνηση. Μέσα στο τελευταίο γκρίζο του χειμώνα, η άνοιξη ξυπνά και αναπτύσσεται. Μέσα σε αυτή τη πανδαισία χρωμάτων, η φύση επιβάλλεται δυναμικά και προκαλεί κάθε λογής συναίσθημα. Τα ίδια τα λουλούδια είναι συναισθήματα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών συνεχάρη την κ. Θεοφανίδου και της ευχήθηκε την από Θεού δύναμη και πάντοτε «να δημιουργεί όμορφα έργα με οδηγό την αγάπη, η πινελιά της οποίας είναι αποτυπωμένη σε όλα τα έργα», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Σεβασμιώτατος.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στη μνήμη του Στέλιου Μπουσδούκου.

 

 

Επιμνημόσυνη δέηση για τη μνήμη του Προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Μώλου Στέλιου Μπουσδούκου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος  κ. Συμεών , στο γήπεδο του Μώλου, πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, τον οποίο συνδιοργάνωσαν στη μνήμη του ο Παμμωλιακός με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων υπό την αιγίδα του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Ο Ποιμενάρχης  στην πατρική του και παρηγορητική προσλαλιά προς την οικογένεια του και σε όλα τα μέλη της ομάδος του Μώλου και στους φίλους του, υπογράμμισε ότι: «η μνήμη του Στέλιου μένει αιώνια στην καρδιά μας, όταν μέσα μας είναι αναμμένη η φλόγα της Αναστάσεως και ο πόθος της κοινής μας συνάντησής μας στην Βασιλεία των Ουρανών.

Σήμερα ο Στέλιος βρίσκεται εδώ, ανάμεσα μας, ανάμεσα στην οικογένεια του και στους παίχτες της ομάδος, παρακολουθεί και συμμετέχει στον αγώνα.

 

Σας συγχαίρω γι΄αυτή σας την πρωτοβουλία, γιατί δεν είναι ένας αγώνας απλά στη μνήμη του, αλλά είναι μια πράξη αγάπης, παρηγοριάς και δύναμης προς την οικογένειά του Στέλιου».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....