Θανατηφόρα έκρηξη στα Γρεβενά

Η εταιρεία ΕΛΤΕΚ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος.

«Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας» αναφέρει στην ανακοίνωση η εταιρεία.

Και προσθέτει: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για το χαμό των συναδέλφων μας και να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους τους.

Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θανόντων, με τις οποίες είμαστε σε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία μας θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο, έμπρακτα και ηθικά.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος εξακολουθούν να τελούν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες η εταιρεία μας συνεργάζεται πλήρως».

Θυμίζουμε πως η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 8:20 το πρωί της Δευτέρας, 21.03.2022 και σύμφωνα με τις πληροφορίες την ώρα του περιστατικού οι τρεις εργαζόμενοι που αγνοούνταν -και τελικά βρέθηκαν νεκροί- όπως ανέφεραν οι συνάδελφοι τους, βρίσκονταν μέσα ή κοντά στη μονάδα παραγωγής. Από την έκρηξη το κτίριο εξαϋλώθηκε ενώ ολόκληρες τσιμεντοκολώνες που το στήριζαν εκτοξεύτηκαν σε απόσταση έως και τετρακοσίων μέτρων.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....