Μήλος: Διθυραμβικά δημοσιεύματα σε ξένες εφημερίδες κα ιστοσελίδες

Με εκτενείς αναφορές στη Μήλο τα βρετανικά και τα ινδικά Μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να αναδεικνύουν τις ομορφιές του νησιού. Συγκεκριμένα, η αγγλική και η ινδική έκδοση του Conde Nast Traveller παρουσιάζουν τη Μήλο ως ιδανικό ελληνικό προορισμό με δημοσιεύματα – ύμνους για το κυκλαδίτικο νησί.

 

Είχε προηγηθεί ο Guardian με ένα εξίσου εντυπωσιακό αφιέρωμα, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα οι Times of India είχαν επίσης “συστήσει” στους αναγνώστες τους το νησί της Αφροδίτης για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 

 

 

Φημισμένη για το άγαλμα της Αφροδίτης, που βρέθηκε εκεί στις 8 Απριλίου του 1820, αλλά και για τα δαντελωτά της ακρογιάλια, με περισσότερες από 75 παραλίες με γαλαζοπράσινα και κρυστάλλινα νερά, η Μήλος θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας από την πρώτη επαφή, τόσο για τη ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει, όσο και για την εναλλαγή των τοπίων της.

 

Τα εντυπωσιακά βράχια με το κόκκινο, ροζ, γκρι και λευκό χρώμα, αποτέλεσμα της ηφαιστειακής ενέργειας και της γεωλογικής ζωντάνιας της περιοχής, συμπληρώνουν τη μοναδική εικόνα!

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....