Το μήνυμα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης από έναν 5χρονο έφερε επιχείρηση αντιγκράφιτι στην Άνω Πόλη

Εκτεταμένη επιχείρηση αντιγκράφιτι στην πλατεία Τερψιθέας, στην περιοχή της Άνω Πόλης, οργανώνει τα τελευταία 24ωρα ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Το έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος, πριν από λίγο καιρό έγινε αποδέκτης ενός μηνύματος. Ο ίδιος μάλιστα προτρέπει και κάθε ενδιαφερόμενο να ακούσει το μήνυμα αυτό μέσα από σχετικό ηχητικό απόσπασμα που έχει παραθέσει.

Ακούστε το μήνυμα του μικρού Γιώργου ΕΔΩ.

Αποστολέας του μηνύματος είναι ο 5χρονος Γιώργος, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, για να καθαριστούν οι επιφάνειες στην παιδική χαρά, στην πλατεία Τερψιθέας στην Άνω Πόλη, όπου συνηθίζει να παίζει με τους φίλους του.

Εμείς μπορεί να μην καλέσαμε την αστυνομία, όπως μας ζήτησε ο Γιώργος, αλλά καλέσαμε και οργανώσαμε τα συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, που τις τελευταίες μέρες καθαρίζουν σχολαστικά μαρμάρινες επιφάνειες, πέτρινους τοίχους και εξοπλισμό, ώστε να παραδώσουμε την παιδική χαρά αντάξια των προσδοκιών του”, σημειώνει ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας: “Αυτή, δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη επιχείρηση που οργανώνουμε στη συγκεκριμένη περιοχή. Εύχομαι, όμως, αυτή τη φορά να σεβαστούμε όλοι το δικαίωμα του Γιώργου και των φίλων του να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε έναν χώρο περιποιημένο”.

Η ανάρτηση του Κ. Ζέρβα:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....