Εκδήλωση του Δ. Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Εξαιρετική η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου για την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, με την συμμετοχή της χορωδίας «Αρμονία» Θεσσαλονίκης και του ορχηστρικού συνόλου «Το Έντεχνο» υπό την διεύθυνση του μαέστρου και Δικηγόρου Ν. Κυριακού. Συμμετείχαν: μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νομικοί, Γραμματείς, Σολίστ και απήγγειλαν μέλη της χορωδίας και ο ηθοποιός του Κ.Θ.Β.Ε. Βασίλης Σπυρόπουλος.
Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παύλος Κεσόγλου. Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημαντικότητα των επετειακών εκδηλώσεων και την προσπάθεια του Δήμου μας για τη διεξαγωγή πλούσιου προγράμματος προς τιμή και μνήμη των ιστορικών γεγονότων και των ηρώων της επανάστασης του 1821.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δήμαρχος δέχθηκε δώρο μια εικόνα του Αγίου Λαζάρου από την χορωδία «Αρμονία» Θεσσαλονίκης και το ορχηστρικό σύνολο «Το Έντεχνο» υπό την διεύθυνση του κ. Ν.Κυριακού και ο ίδιος προσέφερε τιμητική πλακέτα για την συμμετοχή τους με την επετειακή συναυλία των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....