Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στην Κοινότητα Σταυροδρομίου

ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ

 

Μεγαλώνυμος Κοινότης Σταυροδρομίου

Κτύπησε και πάλι το κουδούνι των σχολείων που καλεί όλους τους μαθητές στην έναρξη του νέου σχολικού έτους. Μιας εποικοδομητικής και ελπιδοφόρου χρονιάς.

Καλούμαστε όλοι να ευχηθούμε στα παιδιά μας που αποτελούν το αύριο της Ομογένειας μας μια δημιουργική χρονιά όπου θα διευρυνθούν οι πνευματικοί τους ορίζοντες, θα αποκτήσουν γνώσεις και με το χρόνο θα αποκτήσουν εκείνες τις δυνάμεις που θα τους οδηγήσουν στα όμορφα μονοπάτια και ταυτόχρονα δύσκολα της κοινωνικοποίησης τους. Αναλογιζόμενοι πάντοτε ότι αποτελούν μέρος της Ρωμαίικης Κοινότητας μας.

Ευχόμαστε ιδιαίτερα στους πνευματικούς τους δασκάλους δύναμη για μία καρποφόρο μορφωτική και παιδαγωγική χρονιά ώστε οι καρποί τους να αποδίδουν καθημερινά, με σκοπό τα παιδιά μας να αποκτήσουν το ήθος του Ρωμιού, την γλωσσική τους επάρκεια, την θρησκευτική τους συνείδηση και την συναίσθηση της διεκδίκησης του όλου.

Σήμερα εξάλλου τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον Αρχιερατικώς Προϊστάμενο Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, παρουσία των Διευθυντών των Σχολείων, των εκπαιδευτικών και των μαθητριών και μαθητών των Σχολείων μας στις 11.30 στο οίκημα του συσσιτίου της Αγίας Τριάδος όπου υπήρξε και η έναρξη της λειτουργίας του.

Η Μεγαλώνυμος Κοινότητα Σταυροδρομίου για μια ακόμη χρονιά θα βρίσκεται στις παιδαγωγικές επάλξεις και θα στηρίξει κάθε μορφωτική και παιδευτική προσπάθεια.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....