Διανομή συσσιτίου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας- Δωρεά γευμάτων και στην Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως 

Η Προεδρία της Δημοκρατίας συμμετέχει στις δράσεις της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», προσφέροντας αυτές τις μέρες γεύματα που ετοιμάζει ο σεφ της Προεδρίας Βασίλης Μπέκας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνάντησε χθες  τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και την ομάδα του, στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Θερμοπυλών, μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μεταξουργείο, και μοίρασε μαζί τους φαγητό σε άστεγους και άπορους συμπολίτες μας.

Δωρεά γευμάτων και στην Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Τα Ιδρύματα, της Ιεράς Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως , που αφορούν στην γ’ ηλικία επέλεξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για τα φετινά Χριστούγεννα ώστε να προσφέρει το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα. Η πανδημία κράτησε δυστυχώς την Πρόεδρο μακριά μας, όμως το ενδιαφέρον και η αγάπη της δεν κατάφεραν να περιοριστούν λόγω της μεγάλης απόστασής μας από το κλεινόν άστυ.

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και των δύο Ιδρυμάτων μας γέμισε πλουσιοπάροχα για τους 190 τροφίμους μας χάρη στην ευαισθησία της Προέδρου με την ευγενική αυτή κίνησή της. Μια ύψιστη τιμή για τους ανθρώπους μας οι οποίοι χάρηκαν την ημέρα, αλλά και για την ακριτική μας περιοχή αφού αναγνωρίζεται το έργο και η προσπάθειά μας από την ανώτατη αρχή της χώρας μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....