Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στην 9η Γιορτή Κρητικής Διατροφής

Το απόγευμα της Τρίτης, 4ης Ιουλίου 2023, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της 9ης Γιορτής Κρητικής Διατροφής, η οποία πλέον αποτελεί θεσμό για το Ρέθυμνο.

 

Στην τελετή του Αγιασμού παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Μαρινάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Γιακουμάκης, οι οποίοι και συνδιοργανώνουν την Γιορτή Κρητικής Διατροφής, καθώς και όλες οι Τοπικές Αρχές, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αντιπρυτάνεις, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Ρεθύμνης Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί άλλοι.

 

Μετά την Ακολουθία του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Πρόδρομος, μαζί με τους τοπικούς Άρχοντες, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί πολλά από τα περίπτερα της Εκθέσεως και να συγχαρεί όλους τους ανθρώπους του τόπου για το ποιοτικό έργο, το οποίο παράγουν.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....