Ο Μητροπολίτης Σύρου σε εκδήλωση για τη γυναίκα

Στο ιστορικό Θέατρο «Απόλλων» της Ερμούπολης πραγματοποιήθηκε απόψε Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας, που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου-Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Σύρου, με ομιλήτρια την πρώην Ευρωβουλευτή κα Άννα Καραμάνου, Δρα Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ- Συγγραφέα, η οποία παρουσίασε μια ιστορική αναδρομή του ρόλου και της συνεισφοράς της Γυναίκας στους Εθνικούς Αγώνες.
Στην Εκδήλωση, απενεμήθησαν τιμητικές διακρίσεις στις γυναίκες ιατρούς του Νοσοκομείου Σύρου, την οποία παρέλαβε η διακεκριμένη ιατρός κα Μαρία Τζώρτζη, στις γυναίκες Υγειονομικούς, την οποία παρέλαβε η Προϊσταμένη της Υγειονομικής Υπηρεσίας κα Αλτουβά και στις Νοσηλεύτριες, την οποία παρέλαβε η Πρόεδρος των Νοσηλευτών κα Αικατ. Καλογεράκη.
Χαιρετισμούς απηύθηναν ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, επί μακράν σειράν ετών διατελέσας ιατρός του Νοσοκομείου Σύρου, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Σύρου- Ερμούπολης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ναυτικών «Η Άγκυρα».
Εκτός του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, παρέστησαν ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητος κα Αγγελική Πρίντεζη, η Δημοτική Σύμβουλος κα Μαρία Καζαντζάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Δαδάος και πολλοί Συριανοί.
Την εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικό προγραμμα παρουσίασε ο κ. Μπάμπης Κουλούρας.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....