ΟΑΕΔ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για τον νέο βρεφονηπιακό σταθμό Καβάλας

Σήμερα, Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των γονέων-κηδεμόνων που επιθυμούν να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στο νέο, υπερσύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό (ΒΝΣ) του ΟΑΕΔ στην Καβάλα (περιοχή Περιγιάλι – Αγ. Τρύφωνας) για το σχολικό έτος 2021-2022.

 

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε βρεφικό και παιδικό σταθμό → Εγγραφή σε βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ Επίσης, συνεχίζεται η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για επιπλέον διαθέσιμες θέσεις σε 18 ΒΝΣ του ΟΑΕΔ, για το σχολικό έτος 2021-2022 μέχρι την πλήρωση των θέσεων

Οι 26 ιδιόκτητοι ΒΝΣ του ΟΑΕΔ λειτουργούν από τις 6:45 έως τις 16:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) και φιλοξενούν βρέφη-νήπια από 8 μηνών έως 4 ετών.

Εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών.

Τα κριτήρια επιλογής είναι οικονομικά (με προτεραιότητα στα παιδιά με γονείς χαμηλού εισοδήματος) και κοινωνικά (παιδιά πολύτεκνων, ορφανά, παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, παιδιά αναπήρων, κ.λπ.). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Οργανισμού.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....