Προβολή της Κρήτης μέσα από το «National Geographic»

Οι τέσσερις αναγνωρισμένες από την Unesco περιοχές της Κρήτης -Σαμαριά, Λευκά όρη, Αστερούσια και Γεωπάρκα Ψηλορείτη/Σητεία- αναμένεται να προβληθούν και να αναδειχθούν μέσα από τη συνεργασία που σύναψε η Περιφέρεια Κρήτης με το «National Geographic», τα δίκτυα του οποίου, τόσο έντυπα και ψηφιακά όσο και τηλεοπτικά, θα διαφημίσουν σ’ όλο τον κόσμο τις ομορφιές του νησιού.

Βασικός στόχος είναι η προβολή της κρητικής ενδοχώρας και των ορεινών όγκων του νησιού, προκειμένου οι επισκέπτες να βιώνουν μία ξεχωριστή τουριστική εμπειρία στην Κρήτη, γνωρίζοντας περιοχές που φημίζονται για την ιδιαιτερότητα και το κάλλος τους.

Το «National Geographic» θα προτάξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης, με επίκεντρο το πολιτιστικό αλλά και το ανθρωπογενές κεφάλαιο.

Οι συνολικοί πόροι που θα διατεθούν αντλήθηκαν από κονδύλια του Περιφερειακού Προγράμματος «Κρήτη 2014-2020».

«Το National Geographic Creative Works, το βραβευμένο στούντιο μας, θα δημιουργήσει περιεχόμενο που θα διοχετευτεί τηλεοπτικά, ψηφιακά και έντυπα και θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση για αυτά τα εξαιρετικά μνημεία προωθώντας μια πραγματικά ιδιαίτερη και βιώσιμη τουριστική εμπειρία», τόνισε σε μήνυμά της η Nadine Heggie, Αντιπρόεδρος Brand Partnerships στο «National Geographic», αναφερόμενη στη συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....