Σχολικό υλικό στο μοναδικό μαθητή της Τελένδου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επαρχείου Καλύμνου στο νησί έφτασε σημαντική ιατρική βοήθεια καθώς και σχολικός εξοπλισμός για το νησί της Τελένδου μετά από συνδρομή του γραφείου του Πρωθυπουργού. «Προς μεγάλη μας ικανοποίηση παραλάβαμε σήμερα σημαντικό ιατρικό υλικό για το νησί της Τελένδου, που μας απεστάλη έπειτα από συνδρομή της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και προσωπικά του Γενικού Γραμματέα κ. Δημητριάδη Γρηγόρη», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Στο δελτίο Τύπου επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Συγκεκριμένα πρόκειται για την παραλαβή αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και φορείου, τα οποία είναι απόλυτα αναγκαία για ένα μικρό και απομακρυσμένο νησί. Ταυτόχρονα παραλάβαμε σύγχρονο εξοπλισμό (laptop, ηχεία, πίνακα μαρκαδόρου και ψυγείο) για το Δημοτικό Σχολείο της Τελένδου, ώστε ο μοναδικός μαθητής του νησιού να μην υπολείπεται κατά το δυνατόν σε εκπαιδευτικές ευκαιρίες, από τους μαθητές των μεγάλων νησιών».

Καταληκτικά ο Έπαρχος Καλύμνου εκφράζει τις ευχαριστίες του προσθέτοντας πως η κίνηση αυτή μαρτυρά πως «τα απομακρυσμένα νησιά τελικά δεν είναι ξεχασμένα. Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας. Θερμές ευχαριστίες και στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνη Οικονόμου για τη συνεισφορά και τη συνδρομή του», τονίζεται.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....