Συνάντηση Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κατεχόμενης Μιας Μηλιάς

Την Τετάρτη, 04 Μάϊου 2022, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, συναντήθηκε στο Στρατηγείο του ΓΕΕΦ, με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κατεχόμενης Μιας Μηλιάς, κ. Αντρέα Δημοσθένους και το μέλος κ. Γεώργιο Αριστείδη.

Κατά την συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα εγκάρδιας και συγκινησιακής ατμόσφαιρας, έγινε αρχικά αναφορά στις σκληρές μάχες που έγιναν το 1974 στην περιοχή της Μιας Μηλιάς, περιοχή όπου θεάθηκε για τελευταία φορά, σύμφωνα με μαρτυρίες συμπολεμιστών του, ο ήρωας Τάσος Μάρκου μαζί με την ομάδα του. Στην συνέχεια ο κ. Δημοσθένους αναφέρθηκε στην τύχη των 24 αγνοουμένων της Κοινότητας, από τους οποίους μέχρι σήμερα ανευρέθηκαν 7, ενώ η προσπάθεια για εξακρίβωση της τύχης των υπολοίπων συνεχίζεται με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο Αρχηγός, ευχήθηκε να ευοδωθεί η προσπάθεια ανεύρεσης και συγχάρηκε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, για το σημαντικό έργο που επιτελούν τόσο για το θέμα των αγνοουμένων, όσο και γενικότερα για την προσπάθεια διατήρησης άσβεστης της μνήμης της κατεχόμενης Μιας Μηλιάς.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....