Το δημοτικό σχολείο Βύσσας αποχαιρετά τον διευθυντή του

Γενναία μάχη έδωσε διασωληνεμένος επί δέκα μέρες ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Βύσσας Ηλίας Κωνσταντινίδης.
Ο Ηλίας Κωνσταντινίδης όμως έχασε τη μάχη, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και τη σχολική κοινότητας της Βύσσας.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή, μέσω ενός συγκλονιστικού μηνύματος του γιο του, το οποίο γνωστοποίησε ο δάσκαλος του σχολείου Σαράντης Σαραντίδης.

Αγαπημένε πατέρα μου!
Εφόσον λοιπών έφυγες τόσο γρήγορα και δεν πρόλαβα ποτέ να στα πω…σκέφτηκα να στα γράψω.
Πρώτα απ όλα θέλω να σου ζητήσω μια μεγάλη (ΣΥΓΝΩΜΗ) για όλα τα λάθη που έκανα και σε στενοχώρησα,θέλω να ξέρεις ότι ποτέ και κανείς δεν μπορεί να πάρει την θέση σου και να σε αντικαταστήσει…Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τον πόνο και την θλίψη που νιώθω μετά την απόφαση του Θεού να σε πάρει μαζί του στον παράδεισω! Μου λείπεις ήδη πάρα πολύ και θα μου λείπεις σε κάθε στιγμή της ζωής μου είτε είναι ευχάριστη είτε είναι δυσάρεστη!Πάντα ήσουν στο πλευρό μας και μας στύριζες σε κάθε δυσκολία που είχαμε στον άδικο τούτο κόσμο! Πάντα μας προστάτευες και μας βοηθούσες να ξεπεράσουμε τα εμπόδια της ζωής! Μέσα από στερήσεις , στεναχώριες , κακουχίες δεν το είχες βάλει κάτω ποτέ και συνέχιζες να παλεύεις!
Τα τελευταία σου λόγια ήταν <<Ελπίζω να σας ξαναδώ αλλιώς θα σας βλέπω από ψηλά και θα προσεύχομαι για σας>>
Εύχομαι να υπήρχαν ώρες επισκεπτηρίου στον ουρανό ! Να σου μιλήσω να σε αγκαλίασω να σε δω! Είσαι κοντά μας ακόμα και αν δεν σε βλέπουμε σε νιώθουμε!
Δεν μπορώ να το πιστέψω ακομή γιατί μπορεί να μη σε βλέπω αλλά σε νοιώθω…Απλώς κλείνω τα μάτια και καταπίνω τον κόμπο που έχω στο λαιμό μου, όταν σκέφτομαι όσα έγιναν και δε θέλω να καταρρεύσω!Εφυγες νωρίς …ξαφνικά χωρίς να προλάβω να σου πώ αντίο! Μας έμαθες τα πάντα ! Το μόνο που δεν μας έμαθες είναι πως να ζήσουμε χωρίς εσένα!
Μπαμπά σε είχα ανάγκη περισσότερο απο τη ζωή μου!Εσύ μου έμαθες τι θα πει ανθρωπιά,αξιοπρέπια και δυναμισμός!Εσύ μου έμαθες να βλέπω τη καρδιά και όχι το πορτοφόλι!
Να πολεμάω το άδικο , να βοηθάω χωρίς να απαιτώ ανταπόδοση να μιλάω όταν νιώθω πως κάποιοι άνθρωποι δεν είναι σωστοί απέναντι σεμένα!
Μην απαιτείς να μην κλαίω όσο κι αν δεν το θες είναι αδύνατον!Ελπίζω να είσα καλά στο παράδεισο γιατί μόνο αυτός ταιριάζει σε κάποιον ξεχωριστό σαν εσένα!
Γεια σου μπαμπά προς το παρόν και αν κάποιες φορές ξέχασα να σου πω «σε αγαπώ» και «σε ευχαριστώ» συγχώρα με!
Θα είσαι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!
Καληνύχτα ΠΑΤΕΡΑ, σε αγαπώ, καληνύχτα…

 

πηγη 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....