To “ευχαριστώ” μιας ασθενούς προς τη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Μέσω μιας επιστολής θέλησε μία ασθενής που πρόσφατα χειρουργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου να ευχαριστήσει το ιατρικό αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής για το έργο τους!

Αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι “ήρωες” των τελευταίων δύο ετών κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Διευθυντή και Χειρουργό κ. Καλπακλή Χρήστο, Διευθυντή Χειρουργικής κλινικής Γ.Ν. Διδυμοτείχου και σε όλη την ομάδα του.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή της κ. Λαϊνίδου Ευαγγελίας:

“Ονομάζομαι Λαϊνίδου Ευαγγελία, ασθενής, που πρόσφατα χειρουργήθηκα στο Γ.Ν. Διδυμοτείχου. Ένοιωσα την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το ιατρικό επιστημονικό προσωπικό που ήταν διαθέσιμο κάθε στιγμή, με την γνώση, την εμπειρία και την διάθεση.

Ιδιαίτερη αναφορά στο Διευθυντή και Χειρουργό κ. Καλπακλή Χρήστο, Διευθυντή Χειρουργικής κλινικής Γ.Ν. Διδυμοτείχου και σε όλη την ομάδα του. Την Προϊσταμένη της κλινικής, τη μονάδα ειδικής φροντίδας, το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν δίπλα μου και φυσικά σε όλους τους ασθενείς της κλινικής. Όλοι με χαμόγελο, υπευθυνότητα και ευγένεια, ήταν άψογοι μέρα και νύχτα.

Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνετε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της πανδημίας που διανύουμε, με όλα τα άριστα μέτρα ασφαλείας. Υπάρχουν τελικά ήρωες, υπάρχουν τελικά άνθρωποι.

Είναι παράδειγμα προς μίμηση το Γ.Ν. Διδυμοτείχου, που μια επιστολή δεν μπορεί να τα περιγράψει όλα. Με ειλικρινή εκτίμηση και βαθύτατη ευγνωμοσύνη.”

πηγη eevros

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....